2014. január 3., péntek

Ha egyedül nem megy...



A garázsvásár szervezők többsége arról panaszkodik, hogy tapasztalat, illetve kapcsolatok híján nehezen tudnak vásárlókat csábítani a garázsvásárokba, mert egyedül nincsenek erőforrásaik a szervezéshez és a reklámozáshoz, illetve többségüknek megfelelő mennyiségű és minőségű eladni való portékája sincsen.
Mi viszont több üzenetet kaptunk olyan érdeklődőktől, akik beszállnának egy garázsvásár szervezésébe, mert motiváltak és kapcsolataik is vannak, de megfelelő ingatlannal nem rendelkeznek.
Úgy gondoljuk, hogy egyes esetekben érdemes lenne összehozni a szervezőket, hogy közösen tudják egymást segíteni a garázsvásár megrendezésében - ezzel a szervezők is mindenképpen jól járnának, de az érdeklődők is elégedettebbek lennének, hiszen egy jobban megszervezett, több portékát kínáló garázsvásáron vehetnének részt.
A jövőben a Facebook oldalunkon szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a szervezők és a beugró szervezők egymásra találjanak, így szívesen megosztunk olyan felhívásokat, amelyek a közös szervezésre buzdítanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése