2014. július 9., szerda

Krisztina beszámolója

Nagyon köszönöm a megosztást és a segítséget melyre azt gondolom minden garázsvásárt tervező polgártársunknak szüksége van.
Nagyon szívesen írom le tapasztalataimat legyen az pozitív vagy negatív. Az említett garázsvásár megrendezésre került, sajnos a 10-14 eladó jócskán megfogyatkozott a vásár első napjára, de pozitív hogy az első napon hozzánk ellátogatók közül 2 újabb eladó jelentkezett.
A hozzánk kilátogató emberek 99%-a jó ötletnek találta a több eladót felvonultató vásár ötletét, így több és nagyobb választékból válogathattak.
A reklám nem győzi az ember saját magának elmondani mennyire fontos is a hírverés, mi ez esetben az önök portálján, plakátokkal több városban, és egy helyi televízió képújságján is meghirdettük az eseményt. Ennek ellenére a két nap alatt ~40-50 látogatónk akadt, ami csalódást okozott a befektetett munka mértékét tekintve. De már tudjuk ahhoz, hogy eljusson minden otthonba a hír, szórólapozni kell, mert az emberek a rohanó világban nem álnak meg plakátot olvasni, és nem, vagy csak kevesen olvasnak képújságot. A következő vásárunkat szórólappal is hirdetjük, melyre 10%-os árengedményt adunk, ha magával hozza és bemutatja a kedves vásárló.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a garázsvásár rendezését, kedves emberekkel lehet találkozni, sok ötletet és lehetősséget mutat meg az embereknek hogyan is lehet a megunt, vagy használaton kívüli tárgyaik eladását személyessé tenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése