2014. szeptember 11., csütörtök

Gergő újabb beszámolója

Szeretném elmesélni mindenkinek, hogyan zajlott a 17. kerületben másodszorra megrendezett garázsvásárunk. A mostanit kétnaposra terveztük, és csak úgy mint az elsőnek, ennek is sikere volt.
A szombati napon sokan megfordultak nálunk (ez nagyjából 20-30 embert jelent legalább), nem a számszerű tényekhez szeretnék ragaszkodni, csak egyszerűen jó volt látni, hogy minden órában betért valaki. Forgalmasabb utcában lakunk, így a kihelyezett óriásplakátok a környéken igen sokat számítottak, de az interneten, illetve egyéb módokon is elhíreszteltük a vásárt, csak most jóval előbb mint a múltkor.
Vasárnap borongós idő volt, így félve (és épphogy,de pontosan 9kor!) megnyitottunk. Ámbár azt hiszem egy-két korán érkező vevő jelöltről így is lemaradtunk. Szóval tanácsolom, mindenki pozitívan álljon hozzá a vásárhoz időjárástól független, és ahogy a szabadideje engedi, minél tovább tartson nyitva. Mi ezt most vasárnap nem fogadtuk meg, és korábban pakolni kezdtünk. Murphy közbeszólt, és még jöttek emberek ezután is. Így a vásár utolsó óráiban is sikerült kiárulnunk ezt azt. De még maradt holmi,szóval 1-2 hónap múlva talán rendezünk megint egyet.

Addig is mindenkinek sok sikert, eladó és vevőként egyaránt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése