2014. október 6., hétfő

Kati beszámolója

Remekül sikerült az október 4-én rendezett garázsvásárunk. Második éves évfordulónk ajándékaként kaptuk kedves vásárlóinkat, és tetemes: 11.000 forintos bevételünket. :)
Külön köszönet visszatérő látogatóinknak!
Az időjárás huncutkodott velünk. Uszkve 17 percenként megindultak az esőcseppek, mi meg a nylonokkal takargatni a fedetlen termékeket. Kivétel nélkül mindig, mikorra végeztünk, elállt a csapadék, tehát leszedtük a borítást.
Burleszk film jellegünket fokozta, mikor sóhajtoztunk, hogy de jó lenne, ha megállna a busz, mint az Üvegtigrisben, az utasok pedig leszállnának vásárolni... Egyszercsak megállt a busz!!! Meg sem mertünk mozdulni, mert nem mertük felfogni, hogy kimondunk valamit, és megvalósul. Persze csodák igenis vannak, de itt kiderült, hogy az uncsitesóm a sofőr és integetett. :)
Buszról tehát nem, de az utcán elhaladó, majd visszatolató autókból kaptunk vásárlókat. Meglátták a kerítésre felaplikált feliratunkat. Plusz a nyitott garázskaput.
A nyerő persze, már mondhatjuk, hogy szokás szerint, az internet. Plakátokat is ragasztottunk a környékünk csomópontjaira, de a szórólapozást már mellőzzük. Túl nagy befektetés anyagilag és fizikailag is, eredménytelenül. Így, hogy a többség a netes gyűjtőoldalakról tudta meg vásárunkat, kb. 30 ember jött el hozzánk. Visszatérő vásárlóink több garázsvásárt szoktak meglátogatni egy nap, messziről is jönnek. Imádják a vásárokat. Mi meg őket! :)
Napi csoda 2. az volt, hogy egy édes család többet fizetett, mint kértük! Éreztük, hogy szép is tud lenni a világ, hát általuk kaptunk is rá bizonyítékot! :) Ha pedig mozgóképes reklámot készítenénk, azt a tüneményes kisfiút tennénk be főszereplőnek, aki miután a szülei szatyorba pakolták a kis játékokat, csecsebecséket, nem várva meg, míg a fizetéssel bajlódtunk, a hatalmas, nála nagyobb kék szatyorral szaladt kifelé a kocsijukhoz hangosan ujjongva. Nos tehát, összességében és részleteiben is sikeres napot zártunk. A 2 órás pakolás is flottul működött. Elringatni nem kellett minket alvás előtt, mert szerintem már az ágy látványától álomba zuhantunk. :)
Ja, és erős tanulság, hogy valóban nem szabad sűrűn vásározni. Az évi kb. 4 alkalom a tökéletes. Tavasszal, mikor megpróbáltuk a két-három hetente tartandót, jól befuccsoltunk, és volt olyan alkalom, hogy egyetlen egy vásárló sem jött. Most várjuk tehát a tavaszt, és HAJRÁ GARÁZSVÁSÁR!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése