2014. május 22., csütörtök

Kati beszámolója



Kis kudarc, mert hát az is van, hírértékű is lehet. Talán tanulságos. Vagy csak érdekes, és reméljük egyedi. Március elején nagyon örültem az ötletemnek, a kis civil társaságom pedig rábólintott, hogy nosza próbáljuk ki: egy szórólapra írtam fel összes tavaszi vásárunk időpontját. Egyszerre hatot, minden második hétvégi szombatot meghirdetve. 4 napon át, több órán keresztül 1200 db szórólapot dobtunk be a környék postaládáiba. Újfent azt vártuk az első vásáron, hogy rengeteg látogatónk lesz kertvárosunkból. Hát, ismét nem vágyaink szerint alakult a helyzet. 4-en jöttek többezres környezetünkből, más vásárlóink pedig a neten feltett plakátokról tudták meg a helyszínt és időpontot, mindannyian messzebbről jöttek.
További garázsvásárainkra egyre kevesebben jöttek, a legutóbbira pedig senki.
Pedig csak a minden alkalomkori szórólapozást hagytuk ki, a netre mindig újabb plakátot készítettem, bebiztosítva, hogy bár az eredeti lapon minden időpont szerepel, nem árt felfrissíteni az információkat. Nos, nem jött össze.
Fel nem adjuk, még a nagy nyári szünetig 2 alkalommal kipakolunk asztalainkra és bízunk a csodában! :)
Sokat taglaljuk sikereinket és kudarcainkat, a végkövetkeztetés rendszerint az, hogy az égvilágon semmi nem biztos, és hogy szinte soha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzeljük.
Az viszont állandó, hogy minden látogatónk kedves, istenieket beszélgetünk és nevetünk. Olyan jó lenne, ha sokan jönnének! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése